neděle 7. srpna 2011

WTA Toronto: jména kvalifikantek doplněna do pavouku

Coby dodatek k předchozímu příspěvku: do pavouku hlavní soutěže byla doplněna jména "Q" a "LL" (pavouk kvalifikace zde).

V sekci Wozniacké (č. 1):

Dominika Cibulková (č. 16) vs. Iveta Benešová (Q); H2H 1:1, naposledy vyhrála Dominika Cibulková 6-2, 6-2, a to letos na antuce v Madridu. 

Z turnaje se odhlásila Venus Williams, takže s Anou Ivanovič se v prvním kole utká kvalifikantka Šuaj Zhang (dosud spolu nikdy nehrály). Ana má s Dominikou H2H: 0:2, naposledy skrečovala ve druhém setu pro zranění letošní zápas ve Fed Cupu.

V sekci Na Li (č. 6):

Šuaj Peng narazí na Dominguez Lino (LL); jediný vzájemný zápas je 5 let starý, z antuky v Římě, Dominguez Lino jej skrečovala za stavu 3-6, 0-3.

V sekci Zvonarevy (č. 3):

Lucie Hradecká narazí na mladou Chorvatku Petru Martič, která letos v Kodani měla báječně rozehraný zápas s Luckou Šafářovou (set v kapse a 4:0, jestli si to dobře pamatuji). Vzájemné zápasy jsou 2:1 pro Hradeckou, letos Lucka Petru Martič dvakrát porazila (vždy bez ztráty setu) na hardu, ale to měla větší formu než v poslední době. Hráčka, která v tomto zápase uspěje, se střetne s Agou Radwanskou, čerstvou vítězkou z Carlsbadu.

V sekci Kvitové (č. 7):

Klára Zakopalová se utká s Gretou Arn; vzájemné zápasy 2:0 pro Gretu (vždy bez ztráty setu, pokaždé však na antuce). Vítězku čeká Andrea Petkovič.

V sekci Šarapovové (č. 5):

Jelena Dokic se střetne s Bojanou Jovanovski; zatím spolu hrály jen letos na hardu v Kuala Lumpur, Jelena vyhrála 7-6(4) 6-2. V příštím kole změří síly se Šarapovovou (Bojana s ní ještě nikdy nehrála).

Marion Bartoli (č. 9)  změří síly s  Galinou Voskoboevou; Marion vede 4:0 na vzájemná zápasy (bez ztráty setu), všechny se hrály na hardu. 


V sekci Azarenky (č. 4):


Pavljučenkova (č. 13) narazí na Marii Jose Martinez Sanchez (první vzájemný zápas).

Stephanie Dubois (WC) se utká s Kathrin Woerle (Q); vítězku čeká Azarenka.


V sekci Schiavone (č. 8)

Lucka Šafářová měla celkem  smůlu; její soupeřkou bude Polona Hercog (Q), která chytla po Wimbledonu (ovšem na antuce) životní formu. Patrně si všichni dobře pamatujeme prohru 1-6, 2-6 v druhém kole loňského Roland Garros (jediný dosavadní vzájemný zápas), kterou Polona Lucce uštědřila. Doufejme, že se na hardu  Lucce podaří odveta.

Sveta Kuzněcova (č. 12) se střetne se Simonou Halep (Q): letos v Miami Simonu porazila 6-0, 6-4 (jediný vzájemný zápas).


V sekci Kim Clijsters (č. 2)


V zápase dvou kvalifikantek se utkají Alberta Brianti a Zheng Jie; v jediném dosavadním vzájemném zápase vyhrála letos v Římě Alberta Brianti 6-4, 7-5, ale to bylo na antuce a Zheng Jie má teď zřejmě lepší formu než tehdy (soudě dle výsledků z Carlsbadu). V dalším kole se vítězka může těšit na zápas s Kim Clijsters (Brianti s Kim ještě nikdy nehrála, Zheng Jie s ní prohrála 3-6, 2-6 v roce 2006 ve Wimbledonu).

Žádné komentáře:

Okomentovat